Marko Savić, Hub’s Director & Head Coach

home > meet-the-team > marko savić, hub’s director & head coach

Certified beach volleyball coach by the Fédération Internationale de Volleyball (FIVB). Former volleyball player, still actively playing beach volleyball several times per week – including some veteran competitions. Promoter, director of beach volleyball competitions and commentator at beach volleyball events.

:: :: ::

Certificirani trener odbojke na mivki. So-ustanovitelj in direktor razvojnega vozlišča odbojke na mivki, Cone.center. Sicer projektni vodja na Centru za zdravje in razvoj in v. d. direktor Murskega instituta za razvoj infrastrukture. Bivši odbojkar in profesor športne vzgoje z dvema magisterijema, prvim iz antropologije in drugim iz poslovnih ved. Trenutno tudi doktorski študent na interdisciplinarnem študiju Univerze v Ljubljani – Varstvo okolja.

:: :: ::

Marko Savić, Hub’s Director & Head Coach

Marko je profesor športne vzgoje, ki ga je življenjska pot zanesla v poslovne vode. Ov delu je končal prvi magisterij iz antropologije in drugega iz poslovnih ved. Habilitirani učitelj za dizajn management na Fakulteti za dizajn, sicer pa službuje polovično kot projektni vodja na Centru za zdravje in razvoj Murska Sobota in polovično kot v.d. direktorja Murskega instituta za razvoj infrastrukture.

Cono.center je so-ustanovil s kolegi, bivšimi odbojkarji. Skupaj že od leta 2017 organizirajo aktivnosti in dogodke, predvsem državna in mednarodna tekmovanja v odbojki na mivki kot tudi v dvoranski odbojki. Je iniciator pobude za povezovanje gospodarstva s turizmom in športom prek infrastrukturnih projektov v celotni regiji ob reki Muri.

Certificirani trener odbojke na mivki s strani Svetovne odbojkarske zveze (FIVB). V prostem času aktivni igralec odbojke na mivki. Promotor, direktor tekmovanj in komentator na dogodkih odbojke na mivki.

home > meet-the-team > marko savić, hub’s director & head coach